memo

PET MEMO

Osnovne informacije

  • Adresa: Nikole Šubića Zrinskog bb, 10430 Samobor
  • Mobitel: +385 91 4668 433
  • Email: info@petmemo.hr
  • Web stranice: www.petmemo.hr

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak - petak: 08:00 - 16:00

Popust

  • Gotovina: 10%
  • Kartice: 10%

O partneru

Pet memo pruža čitav niz usluga stvorenih kako bi osigurali zadovoljavanje svih potreba i želja vlasnika kućnih ljubimaca. Neovisno o  vrsti ili veličini Vašeg kućnog ljubimca, u mogućnosti smo pružiti Vam identičnu uslugu i razinu kvalitete. Bez obzira da li se radi o zlatnoj ribici, hrčku, mački, ili psu velike pasmine, učinit ćemo sve da vam olakšamo gubitak vašeg prijatelja. Naše radno vrijeme je radnim danom od 08:00 do 16:00, ali u hitnim slučajevima, možete nas kontaktirati od 0 do 24 na dežurni telefon.

Preuzimanje

Bilo da Vas je Vaš ljubimac napustio iznenada u Vašem domu, ili se nalazi u ambulanti Vašeg veterinara, na Vaš poziv, naši će djelatnici osigurati preuzimanje posmrtnih ostataka i prijevoz do našeg krematorija u najkraćem mogućem vremenu. Na širem području Zagreba preuzimanja se vrše u roku 2 do 3 sata.

Individualna kremiranja

Naša usluga individualnog kremiranja osigurava Vam da će Vaš ljubimac biti individualno, zasebno kremiran uz dostojanstvo, pažnju i brigu naših djelatnika. Kroz ovu uslugu Pet memo Vam garantira da će Vam (ukoliko odaberete preuzimanje pepela) biti isporučen pepeo i ostaci upravo Vašeg ljubimca.

Grupno kremiranje

Ova usluga nudi Vam kremiranje Vašeg kućnog ljubimca zajedno sa 2 do 3 druga ljubimca. Nažalost, u okviru ove usluge nismo Vam u mogućnosti isporučiti pepeo. Bez obzira na grupno kremiranje, osiguravamo Vam visoku razinu dostojanstva samog kremiranja, za razliku od tretmana u kafileriji.

Povratak pepela Vašeg ljubimca

Ukoliko ste se odlučili za uslugu individualnog kremiranja, u mogućnosti smo isporučiti Vam pepeo Vašeg ljubimca. Pepeo će Vam biti isporučen u osnovnoj urni koja je uključena u cijenu individualnog kremiranja, a ukoliko želite, na raspolaganju Vam je niz urni koje možete pogledati u našoj galeriji.

Kremiranje u istom danu

Ukoliko iz bilo kojeg razloga želite preuzeti ostatke vašeg ljubimca u istom danu, u mogućnosti smo Vam pružiti i tu vrstu usluge. Trošak navedene usluge, prinuđeni smo pridodati na iznos iz našeg redovnog cjenika, pa Vas molimo da nas kontaktirate vezano za detalje.

Copyright © Modus Pet Card. Sva prava pridržana. Izrada: DZ Design